• Морски плодови

  Со внимателен избор на добавувачи направивме прав избор на најквалитетни морски плодови.

  Наша понуда
 • Замрзната риба

  Со задоволство ви ја претставуваме нашата програма на замрзната риба, широка лепеза морска и слатководна риба.

  Наша понуда Контакт

Замрзната риба

Она што рибата ја прави посебна и корисна во нашата исхрана е нискиот процент на калории кои ги содржи нивното месо и високата количина и разновидност на многу корисни материи за организмот на човекот. Некои од поважните елементи...

Прочитајте повеќе...

Морски плодови

Кога планирате здрава исхрана, не заборавајте на морските плодови. Нивната хранлива вредност не може да се прецени, тие имаат неспоредлив хемиски состав и можат да ја дополнат дневната исхрана со исчезнатите витамини и минерали...

Прочитајте повеќе...

Контакт

 • Адреса: ул.32 бр.10 Илинден, 1000 Скопје, Македонија
 • Телефон: +389 2 2566 166
 • Мобилен: +389 70 38 01 01
 • E-Mail: b-info@klara.mk