Ние сме најдобра опција ако саката одлична понуда на риба и производи од риба. Ние сме најблиску до рибата, секогаш разноврсни, да доставиме извонредна понуда, со највисоки стандарди за безбедност на стока.
frozen-fish

Замрзната риба

Со задоволство ви ја претставуваме нашата програма на замрзната риба, широка лепеза морска и слатководна риба.

Ad minim veniam

Морски плодови

Со внимателен избор на добавувачи направивме прав избор на најквалитетни морски плодови.