Морски плодови (микс)

Мешавината од морски плодови ја сочинуваат месо од школки, сурими (месо од краба), ракчиња и краци од лигња. Во себе ги содржат сите нутритивни придобивки кои морето може да ни ги обезбеди – минарали, витамини… И секако многу вкусови на едно место. Идеални се за брзи оброци – рижото, шпагети…