Замрзната риба

Она што рибата ја прави посебна и корисна во нашата исхрана е нискиот процент на калории кои ги содржи нивното месо и високата количина и разновидност на многу корисни материи за организмот на човекот. Некои од поважните елементи…

Морски плодови

Кога планирате здрава исхрана, не заборавајте на морските плодови. Нивната хранлива вредност не може да се прецени, тие имаат неспоредлив хемиски состав и можат да ја дополнат дневната исхрана со исчезнатите витамини и минерали…

Контакт