Наша понуда

Почетна  
/ Наша понуда

Ние сме најдобра опција ако саката одлична понуда на риба и производи од риба. Ние сме најблиску до рибата, секогаш разноврсни, да доставиме извонредна понуда, со највисоки стандарди за безбедност на стока.

Замрзната риба

Замрзната риба

Со задоволство ви ја претставуваме нашата програма на замрзната риба, широка лепеза морска и слатководна риба.

Морски плодови

Морски плодови

Со внимателен избор на добавувачи направивме прав избор на најквалитетни морски плодови.